Ha most vasárnap lennének a választások a facebookon

Akkor a CEU-444 koalíció minimum kétharmaddal nyerne. Azért minimum, mert a Fidesz lehet meg se felelne a közösségi irányelveknek.

Impozáns ez a lüktető, hömpölygő tömeg, ami váratlanul várható holnap délutánra. Ne felejtsük el, hogy mindeközben a varangybasi stadionjai kongani fognak az ürességtől!

Szerző:

Ambrózy Áron

... kitenyésztésekor a legfontosabb szempont a strapabírás volt. A tenyészállományt először sós kútba és kerék alá tették, cápák közé hajigálták, lelégpuskázták, és a fejük fölött próbarobbantás hajtottak végre atombombával.

One thought on “Ha most vasárnap lennének a választások a facebookon”

 1. Kárpátok keleti gerincén túli gerinctelenek pártját a szerint választja, melyikbe lesz, a hatalom támogatott állatja!” Szabó Dezső: Mit jelent ez a jobb és baloldaliság? Azt, hogy az illetők egy az országot érintő egyetemes, vagy részletkérdésekben nem fizikai és pszihikai adottságok összes ismeretéből s a szóban forgó probléma elképzelhető minden hatásából alkotják meg az ítéletüket: hanem egy híg tudományellenes, elemeiben ellentmondó piszkos frázeológia szerint mely őket jobb- vagy baloldaliakká kötelezi” — aszerint, hogy melytől reméli a maga boldogulását, zsákmányát, mondom hozzá én. 90 éve rágjátok a ló leányka ezen álmát! Pejparipa pipilőjét!
  Közben nem látjátok, azonos a lovatok! Efftárs a pógárotok!

  Nem tudom, hogy fel mérték-e?
  Mekkora, az ostobaság mértéke?
  Az alját, már elérték-e?
  Süllyedésnek van-e vége?
  2016. 05. 16.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.