Az Iszlám Állam nem az iszlám, és mindenről a Trump tehet!!!

Stephen Paddock nevét biztosan jobban megjegyzi a világ, mint a sok Ahmed Abdul Abdelhamed Abubuét, akik rendőröket gázolgatnak meg a nyílt utcán késelgetnek a haladó, fejlett Nyugaton. Az őrült amerikai alaposan feladta szakmailag a leckét a mohamedán terrorszervezetnek. Az Iszlám Állam persze sietve vállalta a felelősséget az 59 áldozatot követelő merényletért, de hát az összeomlás küszöbén álló „kalifátus” az egy-egy halottal, nem egyszer halottak nélkül végződő iszlamista merényletek idejében úgy rá van szorulva egy igazán véres tömegmészárlásra a nyugati világban, mint az MSZP Gyurcsány Ferenc karizmájára.

A migráns- és mohamedánsimogató haladókat viszont összezavarhatta a Las Vegas-i eset, mert hirtelen kiderült, hogy ők is szörnyen előítéletesek. Még nem is lehetett tudni, hogy ki ölt, csak azt, hogy sok a halott, de egy újságíró és emberjogi aktivista, aki sorban posztolta a Twitteren a helyszíni videókat, már azt írogatta a megosztásai alá:

„Ne feledjétek, az Iszlám Állam nem az iszlám!”

Különös, hogy az ilyen derék, haladó médiamunkások első gondolata is az, hogy valami iszlamista szál húzódik meg a háttérben. A második gondolatuk persze rögtön az, hogy ki kell mosdatni ebből a szeretett vallásukat. Az ezek után hamar beütő harmadik gondolatuk pedig az, hogy bármilyen szörnyűség történik, akár az iszlamisták gyilkolnak, akár egy magányos idióta, gyorsan rá kell kenni Trumpra:

„Ez trump politikájának az eredménye.”

„Tramp kitalált terrorizmusellenes politikája megbukott.”

Hiába, a progresszív gondolkodók mindig egy lépéssel előttünk járnak a világ megértésében.

4 thoughts on “Az Iszlám Állam nem az iszlám, és mindenről a Trump tehet!!!”

  1. A medinai Korán-ban egy jó tézis van. Tiltják a kamatszedést. Kár, hogy senki nem tartja be, az egész világ, nemzetek vergődnek az uzsorakamat láncai között.

  2. Las Vegas jó példa arra, hogy átlagemberek is lehetnek vérengző pszichopaták, nem csak a vallásos idióták.

  3. Majd ha az európai mecsetekben az európában képzett imámok az adott ország nyelvén (pl. németül, angolul, stb.) elítélik a politikai iszlámot (nevezzük így!), akkor valami elindulhat. Ehhez gyorsító lehet, ha az európai országok ilyen értelmű törvényeket hoznak. Az iszlám hittudósok (van ilyen?) pedig a XXI. századhoz igazítva értelmezik a X. században ragadt vallásukat.
    Nekünk pedig értelmezni kellene, hogy a gyarmatosítás, a globalizáció, a digitalizáció és a népességrobbanás hogyan hozta vissza az oszmán birodalommal visszaszorított hódító iszlámot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.