Göncz Árpád, a jelzőrakéta

A rendszerváltástól azt remélték a hazai konzervatívok, hogy az elviselhetetlen kommunista rohasztás után, végre ismét teljes büszkeséggel fordulhatunk nemzeti értékeink és hagyományaink felé. Aztán csalódnunk kellett, mert húsz éven át azzal küzdöttünk, hogy értékeket próbáltunk felépíteni, piedesztálra emelni, de jöttek a liberálisok, mindent leköpködtek, és nem lehetett velük mit csinálni, mert ezeknek semmi se szent, semmiben sem hisznek.

Mindez mostanra végképp megváltozott. A liberalizmus és en bloc a baloldaliság a betelepített színes bőrűek és a szexuális devianciák ügyvédjévé töpörödött (aztán csodálkoznak, hogy egyre gyengébben szerepelnek a választásokon), miközben nagyjából annyira rugalmasan reagál a világ történéseire, mint egy kötött kardigános, naftalinszagú filozófus, akit ittfelejtettek a 70-es évekből. A kardigános emberek számára pedig mindig vannak szent totemek, legyen az egy Sztálin-büszt iratnehezék az 1945-ben valamelyik budai villából – esetleg a villával együtt – rekvirált tölgyfa-íróasztalon, Lukács György szobra Újlipóciában, vagy… Igen, Göncz Árpád, a rendszerváltást eláruló, kommunistákkal szövetkező ’56-os elítélt. Ha őt bántják, olyan érzések futnak át a haladó széksorokon, mint egyszeri jobbikoson a vörös festékkel leöntött Horthy szobor látványától. (Itt jegyzendő meg, hogy ha egyszer végre elkezdünk Bethlen István, Teleki Pál, Klebelsberg Kunó és Hóman Bálint szobrokat állítani, akkor azoktól már valóban távol kell tartani a fogyatékos ügyvédet.)

Tehát, kedves nem európai, hanem konzervatív értelemben vett konzervatívok, fel van lőve a jelzőrakéta: Göncz Árpád!

ui.: A HVG-nek az a rossz hírünk van, hogy a Keménymag április 8. után is a kormány melletti kiállással lesz bátor, és nem az ellenzék melletti kiállással.

ui. 2: A Mérce újságírójának pedig tanítsa már meg a Szakma a vesszők használatát, mert a szomszéd cellában nem akasztottak, hanem ott tanult angolul Göncz, illetve nem is az akasztottak tanultak angolul!

Szerző:

Vésey Kovács László

​Mit fognak ehhez szólni mások?

4 thoughts on “Göncz Árpád, a jelzőrakéta”

 1. Göncz, Sólyom, Mádl mind remek köztársasági elnökök voltak, akik nemcsak méltóságot adtak ennek a pozíciónak, de őrködtek a jogállamiság felett. Scmidt és Áder viszont a jogállamot szétverő Orbán-rezsim elvtelen kiszolgálóiiként fognak bekerülni a törikönyvekbe.

 2. Ühümm!!!!
  Valami vitéz Nagybányai Horthy Miklós miséjén való részvételt,,s talán a misét is lemondta a kormány,mert a ronald s lauder nevű tetves csaló,a zsidó világszövétnek,vagy mi a fasz elnöke és több hasonszőrű szervezet tiltakozott ezért.
  Úgy látom,nem lesz megbékélés,amíg ezek a megélhetési bűnözők ki nem halnak,de akkor is lesz még,akinek a dédunokája erőlködik,hogy őt a Horthy úr elvitette.
  És az volt a baj,hogy a Kormányzó,ezekkel szemben is lovagias volt. A Pesten élők jó része ezért úszta meg. A vidékieket,előbb vitték el.
  Persze,a mai napig nem hajlandók elismerni.

 3. GONDOLOM,NEM ÁRPI BÁCSI FAITALKORI,HORTHYNAK SZERELMET VALLÓ ÍRÁSÁT OLVASTA FEL ALFÖLDI! Mert a papa ,a kádári nép papája MIKOR HOGY! AHOGY A BUKSZA DIKTÁLTA! Gondolom,megvédték a csúnya beszédtől,az 56-os beköpött fogolytársai által kapott becenevétől,végül is, ő is mókus, csak most rossz a piárja.DE AZÉRT IDETESZEM:
  NÁLA JOBBAN SENKI SEM ÍRT SZEBBEN HORTHYRÓL,EZÉRT MEGÉRDEMLIK A KÉSŐBBI SZDSZ-ES

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.