A Galaxis őrzői utálják Orbánt, az egyik főszereplő pedig lehet, hogy Szél Bernadett

James Gunn, a Galaxis őrzői című fantasztikus film rendezőjén van a sor épp, hogy megőrüljön. Gunn a Twitteren állt ki a demokráciáért és egyúttal nekiment a magyar miniszterelnöknek, akit Donald Trumphoz hasonlított. A rendező annyira komolyan gondolja, hogy hazánkban baj van, hogy úgy néz ki, főszerepet adott filmjében Szél Bernadettnek, logikusan azért, hogy az LMP miniszterelnök-jelöltjének legyen miből a kampányra költeni, mert eddigi teljesítményéért valószínűleg Sorostól úgysem kap eleget.

A demokrácia halott Magyarországon, Orbán Viktor kezében. Gyorsan történt, és PONTOSAN azt csinálta, amit Trump csinál éppen. Kiélezte a migráció-ellenes feszültséget, hiteltelenítette a mainstream sajtót, átvette az irányítást az igazságszolgáltatásban és újratervezte a választási térképet.

– írta Twitterén a nyilvánvalóan megtébolyodott Gunn, aki rendezőként nyilvánvalóan tisztában van azzal, hogy mi történik Magyarországon, hogyan érzik magukat a magyarok és milyen ember is valójában Orbán Viktor.

Úgy tűnik szépen lassan a helyükre kerülnek a részletek, hiszen aki figyel, az láthatja, hogy Gunn Szél Bernadettnek is főszerepet adhatott filmjében, sőt, arra is figyelt, hogy a színek által hordozott üzenetek rendben legyenek.

Hogy így van-e, mindenki döntse el maga. Íme:

Szerző:

Dezse Balázs

Máig munkakutya, az egyik leggyakrabban használt pásztoreb. Ebben a minőségében igazi ezermester. A birkákat kizárólag lelki terrorral tereli, hogy a harapások ne károsítsák a gyapjút, a marhákat már megcsipkedi - ellenkező esetben nem vennék komolyan, és egyszerűen ügyet sem vetnének rá.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.