Hova tűnt Conchita Wurst?

Olvashattuk nemrég a legfontosabb orgánumokban, hogy Wurst kisasszony (?) időlegesen visszavonul, míg kitalálja új megjelenési formáját. Jelentem, sikerült.

Szerző:

Ambrózy Áron

... kitenyésztésekor a legfontosabb szempont a strapabírás volt. A tenyészállományt először sós kútba és kerék alá tették, cápák közé hajigálták, lelégpuskázták, és a fejük fölött próbarobbantás hajtottak végre atombombával.

11 thoughts on “Hova tűnt Conchita Wurst?”

  1. Kérem!
    Ez egy etnikai és történelmi eredetközösségre jellemző etnospecifikus fiziognómia. Nem kell csodálkozni a hasonlóságon! Ahogy azokon a tojásokon sem kell csodálkozni, amelyek ugyanannak a tyúknak a kloákájából jön elő!

  2. Minden elnyomó rendszernek megvannak a maga támogatói, a történelem összes diktátorát elvakult droidok milliói követték, imádták vakon, és segítettek a legvéresebb manipulátoroknak is ellenfeleik elnyomásában, bebörtönzésében, megkínzásában, megölésében. Mindegyik autokrata vezető ugyanazt az ősi agyrohasztó elmemanipulációs technikát alkalmazta, az ősi csoportösztön felszítását, demagóg etnicista hergelést, a csoportidentitás és az ellenségkép végletekig erősítését, a társadalmi törésvonalak elmélyítését. Ez a csoportszelekciós alapon működő propaganda, aki kritizálja a tolvaj maffiát, az az országot támadja, a kormány egyenlő a nemzettel, ennek hatására az ösztönvezérelt alattvalók behódolnak a csoport élén álló alfa hímnek, aki (szerintük) tűzön vízen át megvédi nemzetét az aljas támadások ellen.
    Már régóta kezükben van a közigazgatás és a gazdaságot kizsákmányoló gépezet, eddig is megöltek vagy kicsináltak bárkit aki keresztbe próbált tenni (mint az olajügyekben nyomozó meggyilkolt rendőrök, a vascsövekkel agyonvert Karancsi, a hatósági eszközökkel ellehetetlenített Horváth András, a megmérgezett Weisz Tamás, stb.), már kezükbe került a média is, bármennyit elszórhatnak a nép befizetett adójából a hóbortjaikra, a fűtött gyepű üresen kongó stadionokra, saját kisvasútra, karaktergyilkos és gyűlöletkeltő kormánypropagandára, kamu-tanulmányokra, pénznyelő luxusprojektekre, a nép hallgat, az “alternatív média” pedig seggnyaló módon kiszolgálja a maffiát.
    Most ezek a fiatalok megpedzegették a valódi háttérhatalomra nézve legnagyobb veszélyt, az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalát, melyet annyiszor sikerült megakadályozni, nem véletlen hogy maffia és hű seggnyalói most őrjöngenek, és újabb szintet lépnek a mocskolódásban, fenyegetőzésben, karaktergyilkosságban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.