Bangladesi fizetős turisták

Mai hír. Az Emberi Jogok Európai Bíróság első fokon fejenként 5,8 millió forintot ítélt két bangladesi bevándorlónak (ők menekültnek nevezték) az embertelen bánásmód miatt. A vád még azt is hozzátette, azzal, hogy a menedékkérőket Magyarország visszaküldte Szerbiába, fennállt annak veszélye, hogy embertelen bánásmódnak lesznek kitéve Görögországban. Három megjegyzés:

1. Úgy tudjuk, Bangladesben nincs háború.

2. Ha Görögországban embertelenek a körülmények, inkább azzal kellene foglalkozni.

3. Biztos megérte Bangladesből Európába kirándulni 5,8 millió adófizetői forintért, de minden bangladesi turistának nem áll módunkban ennyit kifizetni.

One thought on “Bangladesi fizetős turisták”

  1. Cigány-módszer: valami mondvacsinált ürüggyel, – “mert cigány vagyok” kártyát, ” mert megsértették kisebbégi érzékenységét ” -felhasználva, na és pénzért mindenre kapható ügyvédek segítségével próbálnak pénzt kicsikarni az államtól, kórháztól, bárkitől.Azt tisztázni kellene hogy most már, a világ bárhonnan jövő -kizárólag színesbőrű – menekültnek hazudott, gazdasági kalandorokra is vonatkozik az állítólag emberi jogok megsértése? S e miatt Magyarország számíthat folyamatosan fenyegetésre, büntetésre Brüszelből ??? De érdekes módon fehér származású menekült pl: muzulmánok által üldözött, meggyilkolt keresztények mellett hol van a fényességes, “igazságosztó” Brüsszel? Vagy ezt lehet rejtett felhívásnak tekinteni hogy a hordák jöjjetek csak , mert nektek mindig igazat adnak a Brüsszeli “igazságosztók”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.