Mit kíván a magyar Nép!

Akkor néhány nap tanulságait összefoglalva próbáljuk meg higgadtan, nyugodtan elemezni, az elmúlt napok eseményeit:

Mit kíván a magyar Nép!

– Teljes tanszabadságot! (Hit- és erkölcstan meg napi tesi az most nem ide tartozik, miként az ostoba sumér-magyar-szíriuszi hagymázok se, ilyenekben inkább mégse legyen annyira tanszabad a dolog, és oktassuk az MTA 1951-es álláspontját!)
– A rendszer már minden eresztékében remeg, recseg-ropog-inog, szóval ne is előrehozott választások legyenek, hanem egyből szakértői kormány CEU-tanszékvezető miniszterekkel.
– Szabad aszfaltrakrétázást/festékszórózást Pest-Budán! (kivéve, ha pont oda ülnénk)
– Ruszkik haza! (Ruszki itt most Orbán és a barátai, ezt Wahorntól tudtam meg a tegnapi Szabadfogásban, nemhiába szabadon asszociáló európa-hírű művészember!)
– Gulyás Mártont ki, helyére Mészáros Lőrincet be!
– Orbán egye meg a saját gecijét, lehetőleg Áder bajszából kimazsolázva! (Pimasz, szemtelen, tekintélyt nem ismerő polgárpukkasztás, afféle liberális performansz, mint a kismacska vízbefojtása. Nem is értékeli megfelelően a mucsai paraszt népünk – akik mi vagyunk azért, helló! – de Svédországban már akadémiai ösztöndíj járna ekkora teljesítmény okán).
– A jövő érdekében legyen végre arányos választási rendszer, ahol a buta fideszes szavazatok nem érnének már annyit, mint az okos európaiaké. (Esetleg a hazánkban élő nemzetközi klímakutatók és társadalmi nem-kutatók tábla felmutatásával vétózhassák meg a teljes végeredményt.)

Amennyiben ezen követelések nem teljesülnének, úgy az Oktogonon bármelyik éjjel megint fiatalok fognak ülni meg vonaglani, ebbe pedig hosszútávon nem csak ez a szaros kis balkáni porfészek, de akár a Szaszanida birodalom is belerokkanna!

2 thoughts on “Mit kíván a magyar Nép!”

  1. Hogy mit várnék egy kormánytól? Azt hogy becsületes és értelmes emberek üljenek benne, semmi többet, a többi számomra hótmindegy, hogy milyen ideológia mögé bújnak, el nem tudom mondani, hogy mennyire bossszantó lenne számomra politikusként, hogy bármikor, amikor gazdasági dolgokban állást foglalnék, a média tűkön ülve várná, h mi a véleményem a homikról, cigókról, zsidókról, menekültekről. Tényleg nincs prioritásuk, csak arra vannak, hogy megvezessék a választókat. Sokkal könnyebb lenne nélkülük élni: ha nincs nyaralónk, nem fog érdekelni, ha azt a cikket látjuk, hogy leáldozott a magánnyaralók korszaka, ugyanígy: ha nincs valamilyen mondvacsinált nemzettudatunk, akkor nem fog érdekelni a nemzethalállal való riogatás.

    Elcsépelt bullshit, miszerint eljött az ítélet órája a liberális, nyugati típusú demokráciák számára, ez a kocsma-politika szintje, és manapság az ilyen sokat ismételgetett instant bölcsességek rengeteg egyszerű gondolkodású emberhez eljutnak, ugyanis mindenki szeretné 1 bites logikával leírni a valóságot. Szerintetek miért vannak még most is, akik hisznek a horoszkóban vagy a homeopátiában? Szerintetek melyik népréteget próbálta maga mellé állítani a kormány azzal a szöveggel, hogyha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját?

    De a kormány kompetenciája is megkérdőjelezhető: én pl nem longoltam volna ész nélkül a MOL-részvényekre vagy nemcsak a 10milliószoros napokon adnék ki jelentést jegybankelnökként ezoterikus módon vagy pl az olimpiához kapcsolódó beruházásokat úgy finanszíroztatnám, hogy kibocsátunk “olimpiai kötvényeket”, a lakosság ezt megveszi, és mindent az ebből befolyó összegből finanszírozunk. Aztán az olimpia bevételeit a játékok után szétosztjuk a kötvényvásárlók között (a befizetett összeg arányában). Ha az olimpia nyereséges és a bevételek így meghaladják a kötvénykibocsátásból befolyt összeget, akkor a vásárlók anyagilag is jól járnak, a károgók, kishitűek, savanyújóskák, nemzetrontók stb. jól megszívják. Ha viszont az olimpia veszteséges lesz, akkor bizony cumi van, a fennmaradó összeget a kötvény vásárlóknak utólag ki kell majd pótolni. A lényeg az, hogy ne más fütykösével verjük a csalánt. Ha valaki tényleg bízik egy nyereséges olimpiában, akkor tegyen mellé egy kisebb összeget is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.