A TASZ polgári engedetlenségbe kezd a civiltörvény miatt

ÚRISTEN!!!

Megannyi polgárijogvédő fog polgáriengedetlenkedni az utcákon, nem lennék most a többségi társadalom helyében! Jön az anarchia, amikor hirtelen egy alkotmányjogász sem végzi el a munkáját és megannyi szociológus ténfereg az utcákon dolgavégezetlenül.

Ebből majd tanul a hatalom!!!

2 thoughts on “A TASZ polgári engedetlenségbe kezd a civiltörvény miatt”

 1. Szerintem is engedetlenkedjenek. Ha nekik úgy tetszik.
  De, ha állampolgári jogaikat nem tudják gyakorolni bizonyos szituációkban, akkor ne lepődjenek meg.
  Mert az engedetlenségükkel saját magukat zárják ki egy olyan közösségből, amit állampolgárok közösségeként tartanak számon.
  Akiknek vannak jogaik és vannak kötelezettségeik. Mindkettőt az ország legálisan megválasztott parlamentje abszolválta…
  Ha ennek a csoportnak a (Soros)közössége fontosabb, mint az, hogy a törvények minden magyar állampolgárra kötelező jellegűek, akkor magukra vessenek, ha az egészségügyben, oktatásügyben, államigazgatásban, az igazságügyben és sorolhatnám még az állam kötelező funkcióit illetően negligálják őket. Panaszaikkal mehetnek a S. Gyuri bá’ parlamentjéhez…
  Idézve a klasszikusokat (Macron frissen megválasztott francia elnök más ügyben tett kijelentését) ez nem olyan mint egy áruház, ahol lehet válogatni. (Vagy valami hasonló…)
  De Reagen valamikori elnök szavai is idevágnak: liberális barátainkról nem mondható, hogy tudatlanok, de amit tudnak, az nem úgy van…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.