Kedves mindenkinél okosabb és műveltebb 444! Románia sosem látott területi növekedése felett érzett felhőtlen öröm azért némileg korai!

Öröm látni, hogy a 444-es fiúkáknak Románia az új szerelmük, ahol jó reggelizni, egyre csak nőL és már a magyarokat is lekŐrözte. Gondolom a románok dehogyis tántorognak kifelé ebből a csodálatos országból akkor, sőt, nemsokára a 444-szerki is átköltözik.

Gondolom először azt hitték, hogy nagy örömükre végre odacsatolták a Tisztántúlt is. Aztán jött a szomorú felismerés, hogy a dobrudzsai suttyóknak ingoványosodik csak a mocsara.

De a legszomorúbb mégiscsak az a szintű tömény ostobaság, amit a címadásban sikerült elkövetniük, ugyanis Románia területe 1920 és 1940 között bizony nagyobb volt. Sokkal.

Néha, nagy ritkán legyetek már kevésbé hülyék! Köszcsi!

Szerző:

Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

4 thoughts on “Kedves mindenkinél okosabb és műveltebb 444! Románia sosem látott területi növekedése felett érzett felhőtlen öröm azért némileg korai!”

 1. “Kedves” MIKROagresszor!

  Ön most is, mint általában, nem csak sérteget, nem csak manipulál, hanem TÉNYleg téved.

  Nem csak abban hogy Romániábol nagyon sokan “tántorognak kifelé” (sokan éppen az Orbanisztáni Kaganátus Narancshordája által megszállt egykori Magyarországra), hanem a főkérdésben is: Románia hivatalosan nyilvántartott területe tényleg nemcsak hogy nőtt, de SOHA NEM VOLT MÉG ILYEN NAGY.
  A két világháború közötti állam nem Románia volt hanem a ROMÁN KIRÁLYSÁG. Az az állam amely magában foglalta Beszarábiát és Dél-Dobrudzsát, a ROMÁN KIRÁLYSÁG volt, tahát ha valaki lehetne “kevésbé hülye”, az nem a 444 cikkírója hanem az agresszornak nagyon mikro, de idiotának annál nagyobb mikroagresszor.

 2. “…az új Románia területe 295,9 ezer km2 lesz, 16.250,7 ezer lakossal.”

  … a területe nem egészen biztos, ha Ukrajna (rövidesen) összeomlik. A lakosság
  megközelítöleg, bár ne felejtsd hozzátenni, hogy ebböl közel 4 millió
  lesz hamarosan a cigány népesség.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.