Tolják a full kretént

Az, aki a genderelmélettel érdemben foglalkozik, az egy kretén. Sajnálom, de nincs rá más szó, esetleg a barom, na jó, a tudatlan, ostoba véglény is, de itt tényleg kimerült a szókincs, oké, ha minden kötél szakad, a faszt még ki lehet mérni rá, határeset, ugye. […]

Hogy mi vette rá a politikumot, hogy teret adjon egy olyan elméletnek, aminek alapja Michel Foucault  hatalom- és diskurzuselmélete, nem tudom. Ebben a férfiak úgy nyomják el a nőket és a homoszexuálisokat, hogy még a beszélt nyelvet is irányítják, ezáltal az elnyomást megfogalmazni sem lehet. Az egyébként rendben van, hogy Judith Butlernek, aki egy filozófus volt, de valahol eltört benne valami, meghasonult, és minden pénzét és energiáját abba öli, hogy bizonyítékokat szerezzen mániája igazolására, szóval hogy Judith Butlernek vannak ilyen elméletei meg hite, mert ki vagyok én, hogy ezért bántsam, ha ebben akar hinni, hát tegye. Az nincsen rendben, hogy Judith Butlert és futóbolond haverjait az egész társadalmat elérő liberális médiában tudósnak titulálják, és az agymenéseiket nem kiröhögik, már ha foglalkoznak velük, hanem valós, komolyan vehető alternatívaként tálalják, sőt egyetemeken tanítják, hogy több tucat, és egyre több társadalmi nem létezik, ráadásul a nemi irányultság rendszeresen változhat is, mint az ember hangulata.

Az eredetije ITT olvasható. Köszönet sixx-nek, amiért végre nyíltan lehet beszélni az agyzsibbasztó hülyeségekről, amiket egyesek önigazolásként akár iparági szintre képesek felhizlalni.

2 thoughts on “Tolják a full kretént”

  1. A kommentelők a legjobbak. A legtipikusabb fajta, aki megtanulta az általános iskolai tananyagot, olvasta a Zindexen, hogy a tudomány milyen trendi és jó dolog, és azon élvezkedik (látszólag megterhelten), hogy önmagánál is ostobábbnak gondolt emberekkel veszekszik a tudomány nevében. Olyan “tudományos érveket” alkalmazva, mint “2*2=4 , tehát hülye vagy, ha nem értesz egyet velem…”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.